معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد از روز گذشته تا ۱۶ آبان ماه گفت: آزمون کارشناسی ارشد در طی روزهای ۲۷، ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه برگزار میشود.
دکتر خدایی در گفتوگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به جدول آزمونی کارشناسی ارشد۹۰ اظهارکرد: ثبتنام آزمون از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام میشود و پذیرفتهشدگان نهایی دوره روزانه آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۸۹ حق ثبتنام و شرکت در این آزمون را ندارند.
وی اظهارکرد: اطلاعات ثبت نامی داوطلبان برای مشاهده و ویرایش اطلاعات از ۲۹ آبان ماه تا اول آذر بر روی سایت سازمان سنجش قرا رمیگیرد.
خدایی در ادامه افزود: پذیرفته شدگان نهایی رشتههای تحصیلی دوره شبانه، نیمهحضوری، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، بینالملل و دوره مجازی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۸۹ در صورت عدم ثبتنام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت سایر شرایط و ضوابط میتوانند در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال۱۳۹۰ ثبتنام و شرکت کنند.
معاون سازمان سنجش با تاکید بر اینکه دانشجویان سال آخر و یا فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ناپیوسته ورودی سال ۱۳۷۶ به بعد که معدل آنان کمتر از ۱۲ است، حق ثبتنام و شرکت در این آزمون را ندارند، تصریح کرد: هر داوطلب بر اساس علاقه فقط میتواند در دو کد رشته امتحانی (اصلی و شناور)، ثبتنام و در امتحانات مربوطه شرکت کنند.
خدایی با اشاره به جدول کد و نام رشتههای امتحانی دوم (شناور) در سایت سازمان سنجش، گفت: داوطلبان در صورت داشتن شرایط، علاوه بر رشته اصلی میتوانند متقاضی یکی از ۶۷ کد رشته امتحانی (شناور) نیز باشند.
وی با اشاره به روشهای ثبتنام در آزمون کارشناسی ارشد، اظهارکرد: داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان دفترچه راهنمای ثبتنام را دریافت کنند و از آنجایی که پرداخت هزینه ثبتنام در این روش به صورت اینترنتی انجام میشود، داوطلبان باید به وسیله کارتهای عضو شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است با مراجعه به سایت سازمان مبلغ ۱۰ هزار و۵۰۰ تومان برای ثبتنام شرکت در آزمون یک کد رشته امتحانی را پرداخت کنند.
معاون سازمان سنجش ادامه داد: داوطلبان همچنین میتوانند به باجههای پستی برای خرید کارت اعتباری دارای رمز عبور به منظور ورود به سیستم نرمافزاری ثبتنام اینترنتی مراجعه کنند و علاوه بر مبلغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان وجه ثبتنام برای دریافت یک جلد دفترچه راهنمای ثبتنام مبلغ۷۰۰ تومان پرداخت کنند و برای ثبتنام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و اقدام کنند.
وی افزود: این دسته از داوطلبان باید برای رشته امتحانی دوم یک کارت اعتباری دیگر دارای رمز عبور به منظور ورود به سیستم نرمافزاری ثبتنام اینترنتی خریداری کنند.
معاون سازمان سنجش گفت: داوطلبان باید در انتخاب کد رشتههای امتحانی (اول و دوم) و همچنین شهرستان محل حوزه امتحانی خود دقت کنند، چرا که پس از دریافت کد رهگیری در این خصوص به درخواستهای داوطلبان مبنی بر اصلاح و یا جابجایی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون برای انتخاب رشته داوطلبان نیمه اول خرداد ماه اعلام میشود، تصریح کرد: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد۹۰ نیمه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.
خدایی در خصوص مدارک لازم برای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد گفت: داوطلبان باید یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات لازم در سطح این سازمان با قطعه ۳۰۰ در ۲۰۰ پیکسل اسکن کرده و فایل آن را برای ارسال از طریق برنامه ثبت نام اینترنتی آماده کنند.
وی با بیان اینکه داوطلبان نابینا یا کم بینا، ناشنوا یا کم شنوا و یا معلول جسمی و حرکتی باید فرم مخصوص وضعیت خود را از سرپرست مرکز پذیرشی معاونت توانبخشی بهزیستی استان دریافت کنند اظهارکرد: اصل آن را باید حداکثر تا سوم آذرماه به سازمان سنجش ارسال و در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی بر حسب مورد بند مربوطه را علامت گذاری کنند.
وی افزود: دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی که حداکثر تا ۳۱ شهریور۹۰ فارغ التحصیل میشوند علاوه بر اصل فرم تکمیل شده معدل، این دسته از داوطلبان باید فرم مخصوص مندرج در دفترچه راهنما را تکمیل و فرم تکمیل شده را به تایید موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی برسانند و پس از تطبیق با معدل مندرج در کارت ورود به جلسه و در صورت داشتن مغایرت معدل طبق اطلاعات ارائه شده به سایت سازمان اقدام کنند.
وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دورههای کارشناسی نیاز به تکمیل فرم مخصوص معدل ندارند، تصریح کرد: آنان باید معدل اکتسابی را بر اساس معدل مندرج در گواهینامه فارغ التحصیلی بر مبنای صفر تا بیست و یا صفر تا ۴ و حداکثر تا دو رقم اعشار درج کنند.
خدایی با تاکید بر اینکه مندرجات فرم تقاضانامه باید دقیق و صادقانه تکمیل شود، خاطرنشان کرد: مسئولیت صحت کلیه مندرجات تکمیل شده به عهده خود داوطلب خواهد بود، چرا که در مندرجات فرم تقاضانامه هیچگونه تغییری نمیتوان داد.
وی افزود: هر زمانی که مشخص شود داوطلبی حقایق را کتمان کرده است، در هر مرحلهای از آزمون که باشد از تحصیل محروم خواهد شد.
معاون سازمان سنجش با تاکید بر اینکه در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان یک کد رهگیری چند رقمی و شماره پرونده ثبت نامی داده میشود، اظهارکرد: دریافت این اطلاعات نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است.
وی افزود: برای اینکه داوطلبان در مراحل بعدی آزمون دچار مشکل نشوند باید پس از تکمیل تقاضانامه و گرفتن تاییدیه یک نسخه پرینت از تقاضانامه تهیه و آنرا به طور کامل دقت و بررسی کنند تا اختلافی بین اطلاعات تقاضانامه تکمیلی اینترنتی داوطلب و اطلاعات پرینت گرفته شده وجود نداشته باشد.
ارسال نظر