توصیه های رتبه های برتر در همایش موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد
دانشجوآنلاین: رتبه برترهای کنکور کارشناسی ارشد در رشته مهندسی صنایع توصیههای مفیدی برای داوطلبان ارائه داده اند که در زیر می خوانید:
- رامین موسوی رتبه ۲: اولین قدم را محکم بردارید
رامین موسوی رتبه ۲ صنایع گرایش سیستم با ذکر اینکه در تابستان خودم را تقویت کردم و از همان اولین قدم محکم شروع کردم ادامه داد: در هر روزی که درس به خصوصی را می خواندم تمام تست هایش را هم می زدم و نمی گذاشتم چیزی از درس امروزم برای فردا بماند. سعی می کردم از درس هایی که می خوانم لذت ببرم. این لذت از درس خواندن و کششی که علاقه شما ایجاد می کند اهمیت بالایی در انگیزش شما دارد.
- محسن ثقفی رتبه :۳ تمرین تمرکز کنید
محسن ثقفی رتبه ۳ مهندسی صنایع گرایش صنایع صنایع، توصیه هایش را با این جمله شروع کرد که : عادت مطالعه را در خودتان ایجاد کنید و ادامه داد: من در طول مدتی که برای کنکور خواندم در طول یک روز تنها دو درس مشخص را می خواندم و اینطور نبود که چند درس بخوانم و این بنظرم تمرکز و نظم بیشتر به خواندنم می داد. نکته بعدی اینکه بجای اینکه چند کتاب تست را یکبار بزنید، یک کتاب را چند بار بزنید و مرور کنید. وی در پایان اضافه کرد: چطور تمرکز کردن را یاد بگیرید.
- میثم چگینی رتبه ۱۸: وقتی حوصله ندارید درس نخوانید
چگینی رتبه ۱۸ صنایع گرایش سیستم به این نکته تاکید کرد که مشکل هایتان نباید بهانه درس نخواندن تان بشوند ادامه داد: مادر من در تابستان سال گذشته به رحمت خدا رفت. با این حال من در عین حالی که شاغل بودم از شهرستان برای شرکت در کلاس ها و آزمون ها به تهران می آمدم اما هیچوقت این مشکلات نتوانست عزم من را خدشه دار کند چون با تمام وجود میخواستم که موفق شوم. مشکلات و بهانه ها همیشه هستند تا ما پشت شان قرار بگیریم و خودمان را توجیه کنیم. چگینی افزود: خلاصه نویسی بسیار اهمیت بالایی در موفقیت تان دارد و اینکه سعی کنید هیچگاه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
چگینی در آخر توصیه هایش گفت: وقتی حوصله برای درس خواندن ندارید وقت تان را هدر ندهید و یا اصلن درس نخوانید یا درسی را که بیشتر دوست دارید را بخوانید.
- ستاره تاکی رتبه ۱۳ :خلاصه نویسی کنید
ستاره تاکی رتبه ۱۳ مهندسی صنایع گرایش صنایع صنایع، با گفتن اینکه از رشته مهندسی نساجی تغییر رشته داده است ادامه داد: به نظر من استمرار در مطالعه تحت هر شرایطی خیلی مهم است و اینکه سعی کنید جوری درس بخوانید که در زمان انتظارتان برای امدن نتایج، دچار عذاب وجدان نشوید. وی افزود: در تابستان حتمن دروستان را خلاصه نویسی کرده و یکبار دوره کنید و هیچ درسی را تحت هیچ عنوانی کنار نگذارید.
- رتبه ۱ ارشد مهندسی صنایع: مهم نیست چقدر درس خواندید
در طی دوران درس خواندن برای کنکور ارشد، روزهایی پیش می آید که ناامید و خسته می شوید و انگیزه ای برای ادامه ندارید، چه چیزی در این شرایط کمک کننده است؟
توحید رضا زاده رتبه ۱ گرایش صنایع صنایع، مالی و بهره وری توصیه می کند: به نظر من اولین قدم در موفقیت، تبیین صریح و واضح هدف است و اینکه این هدف تا چه میزان استحکام دارد و انگیزه زاست.
او ادامه داد: در طول مدتی که برای کنکور درس می خوانید با زمان هایی روبرو می شوید که از درس خواندن حالت زدگی پیدا می کنید. یادآوری هدف اولیه شما باعث ایجاد انگیزه دوباره در شما می شود.
جمله مهمی هست که می گوید اگر هدف نداشته باشید آینده تبدیل به حال، حال به گذشته و گذشته تبدیل به ندامت جاودانه خواهد شد. پس برای خودتان هدف مشخص کنید.
رضا زاده تاکید کرد در کنکور اینکه چقدر خواندید و چقدر زحمت کشیدید اهمیتی ندارد و آنچه حیاتی است این است که چقدر از داشته هایتان استفاده کنید و با توجه به تغییرات این سالها مهارت زدن تست ها را داشته باشید.
توحید رضا زاده نیز یکی دیگر از رتبه های برتری بود که در همایش هدایت تحصیلی کنکور ۹۳ که به همت دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع موسسه پژوهش برگزار شد، شرکت کرده بودند.
- رتبه ۴ گرایش صنایع صنایع: زبان برگ برنده ام بود
هر چند به توصیه مشاورهای کنکور، نمی توان هر نسخه ای را برای همه پیچید اما شاید تجربه موفق رضا یوسفی برای شما هم مفید باشد. او برگ برنده خود را در ربان انگلیسی می داند.
رضا یوسفی رتبه ۴ گرایش صنایع صنایع، توصیه هایش را با این نکته شروع کرد که در تابستان بیشتر وقتم را برای زبان گذاشتم و تا پایان آبان، برای دادن آزمون تافل، تقریبا روزی ۱۴ ساعت زبان می خواندم. وی در ادامه افزود: بعد از این آزمون بود که دروس تخصصی را شروع کردم. در آزمون آزمایشی اول رتبه ام ۲۴ شد و این باعث شد امید زیادی به من تزریق شود. اما در آزمون دوم چون هیچکدام از مباحث را نخوانده بودم رتبه حدود ۲۰۰ آوردم. این باعث شد ارشد را جدی تر بگیرم و انگیزه ام را چند برابر کرد. در روز کنکور هم زبان برگ برنده من بود که باعث شد کمی و کاستی های سایر درصدهایم را پوشش بدهد.
یوسفی در پایان به نکته ای اشاره کرد که به نظرش نقش اساسی در موفقیت او داشت: من از ترم سوم هیچ کدام از دروسم را به صورت انفرادی نخواندم و همواره با دوست صمیمی ام و به صورت گروهی درس خواندیم. این نقش اساسی را در بهتر فهمیدن دروس و ایجاد انگیزه داشت.
رضا یوسفی نیز یکی دیگر از رتبه های برتری بود که در همایش هدایت تحصیلی کنکور ۹۳ که به همت دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع موسسه پژوهش برگزار شد، شرکت کرده بودند.
- رتبه ۱۳ کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع: نکتهها را تهنشین کنید
هدف داشتن شاید شعاری به نظر برسد ولی رتبه ۱۳ کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش صنایع آن را تجربه کرده و رمز موفقت خود می داند.
سارا کبودوند در آغاز توصیه هایش در همایش هدایت تحصیلی کنکور ۹۳ که به همت دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع موسسه پژوهش برگزار شد، با اشاره به اینکه مهمترین و اولین عامل موفقیت، انگیزه است به بیان توصیه هایش پرداخت: مشخص بودن هدف بسیار کمک کننده است و مانند بنزین در خودرو عمل می کند. برنامه ریزی درست و منطقی و از ان مهمتر اینکه تا لحظه آخر به آن پایبند باشید از نکات اساسی موفقیت هستند.
استمرار در درس خواندن برای ایجاد و نهادینه شدن عادت درس خواندن در وجودتان نیز از نکاتی است که باید به آن اشاره کرد.
کبودوند در ادامه در توضیح اینکه اگر محدودیت زمانی هم ندارید، با برنامه ریزی این محدودیت را ایجاد کنید گفت: این محدودیت زمانی ذهن شما را با شتاب می کند تا کارهای فرعی و افکار زائد را از خودتان دور کنید.
او همچنین توصیه هایی برای بعد از اتمام خواندن درس داشت: بعد از اتمام خواندن درس، حتی با وجود اینکه بسیاری از نکات فراموشتان شده است، تست های طبقه بندی شده بزنید. چون موقع تست زدن اگر چیزی را فراموش کرده باشید، عطشی برای دانستن آن نکته در شما ایجاد می شود که با مطالعه و مرور، در ذهنتان ته نشین می شود.
کبودوند به عنوان نکته آخر اضافه کرد: هیچ درسی را کنار نگذارید و هر طور شده همه را بخوانید. این باعث می شود هم استرس اضافی به شما وارد نشود و هم در روز کنکور اگر درس های دیگر سخت بودند همین دروس به کمک تان بیاید.
- رتبه ۹ کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع: از برنامه دیگران تقلید نکنید
هر چند امیر اتابیکی به گفته خودش تابستان را برای درس خواندن از دست داده اما فرصت مهر ماه تا زمان کنکور را با یک برنامه ریزی دقیق به گونه ای استفاده کرده که موفق به کسب رتبه ۹ در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در گرایشهای صنایع و مالی شده است.
اتابیکی در جشن تقدیر از رتبه های برتر و هدایت تحصیلی کنکور ۹۳ که به همت دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع موسسه پژوهش برگزار شد، گفت: من تمام فرصت تابستان را از دست دادم و فقط با شرکت در دو کلاس مهم، از اول مهر شروع کردم و همزمان با آزمون آزمایشی ادامه دادم. در دو آزمون آخر به ترتیب رتبه های ۲۰۰ و ۱۹ را کسب کردم. این تفاوت رتبه به دلیل زمان بندی دروس تخصصی در برنامه ام بود. نکته مهم این است که اعتماد به نفسم را بعد از کسب رتبه ۲۰۰ همچنان حفظ کردم.
امیر اتابیکی تاکید کرد که باید برای دروس زبان و دروس تخصصی متناسب با خود درس وقت بگذاریم و نباید به هیچ وجه از روش مطالعه دیگران تقلید کنیم. وی ادامه داد: یک برنامه کلی را هر روز تغییر ندهید. برنامه مخصوص خودتان را بریزید و به ترتیب وقت و ساعت تعیین شده درس بخوانید. به مرور ساعت مطالعه تان را تا قبل از کنکور افزایش دهید و مطمئن باشید از این استمرار نتیجه می گیرید.
وی فشرده بودن ساعت های مطالعه را حیاتی دانست و توضیح داد: برای اینکه ساعت های مطالعه مفیدی داشته باشید با واقعیت ظرفیت خودتان درس بخوانید و اگر کشش ۳ ساعت درس دارید ۶ ساعت فرصت خودتان را هدر ندهید. در حقیقت نصف این زمانی که اختصاص می دهید بی فایده است.
اتابیکی در آخر اضافه کرد: توکل به خدا را فراموش نکنید که بزرگترین عامل انگیزشی برای درس خواندن و خسته نشدنتان است.
گفتنی است این داوطلبان ممتاز از رتبه های برتری بودند که در همایش هدایت تحصیلی کنکور ۹۳ که به همت دپارتمان تخصصی مهندسی صنایع موسسه پژوهش برگزار شد، شرکت کرده بودند.
منبع: دانشجو آنلاین
خیلی عالی بود واقعا تصمیمم به اینکه رتبه خوبی بیارم حتمی و محکم تر شد.