مصاحبه با رتبه ۷ کنکور صنایع-صنایع سال ۹۰

اطلاعیه دپارتمان


مصاحبه تعداد زیادی از رتبه های دپارتمان بر روی سایت و در منوی مصاحبه با رتبه های برتر کنکور ارشد قرار دارد.

مصاحبه اختصاصی با خانم فاطمه کرمیار- رتبه۷ گرایش مهندسی صنایع- صنایع

زبان

تحقیق در عملیات ۱و۲

آمار و احتمال

دروس تخصصی

معدل

رتبه صنایع

رتبه مالی

۲۴٫۴۴

۷۰٫۳۷

۸۵

۳۳٫۳۳

۱۴٫۷۷

۷

۷

 1.     با سلام؛ در ابتدا تشکر می‌کنم به خاطر وقتی که برای مصاحبه اختصاص دادید. کمی خود را معرفی کنید و بفرمایید مقطع کارشناسی را در چه رشته و دانشگاهی گذراندید؟

با سلام

فاطمه کرمیار هستم. فارغ‌التحصیل سال ۸۶ مهندسی صنایع دانشگاه تهران جنوب

۲٫       در زمان دبیرستان و کارشناسی وضعیت تحصیلی شما به چه صورت بود؟

دبیرستان همیشه بین نفرات اول تا سوم بودم. اما دوره کارشناسی اهمیت کمتری به درس می‌دادم و تنها یک هفته قبل از شروع امتحان مطالعه می‌کردم. با شناختی که آن زمان از خودم داشتم، فکر می‌کردم جایگاه شغلی و ورود به محیط کاری برای من اهمیت بالاتری دارد. برای همین بلافاصله وارد محیط کار شدم. بعد از سه سال در سال ۸۹ به دلیل سکون فضای کار، تصمیمات و گزارشات غیرعلمی، عدم رشد فکری و … متوجه نیاز فکری و روحی خود به ادامه تحصیل شدم. کار را رها کردم و شروع به مطالعه برای کنکور ارشد کردم.

۳٫    می‌خوام در مورد روند درس خوندنتون صحبت کنیم، از روزی که خوندن رو برای کنکور کارشناسی ارشد شروع کردید رو به بازه‌های زمانی دو ماهه تقسیم کنید و بگید تو هر بازه چه قدر درس میخوندید؟

البته در کنکور ۹۰ بحث اضافه شدن دروس تخصصی در ماه آبان مطرح شد.

اسفند و فروردین
اردیبهشت و خرداد
تیر و مرداد از ماه مرداد شروع به مطالعه کردم. چون هنوز کار می‌کردم به طور میانگین ۴-۵ ساعت در روز و فقط آمار و تحقیق می­خوندم.
شهریور و مهر ماه شهریور برنامه‌ام مشابه مرداد بود. اما از مهر به طور جدی شروع کردم و میانگین روزی ۸ ساعت مطالعه مفید داشتم.
آبان و آذر چون به طور ناگهانی خبر از اضافه شدن دروس تخصصی را دادند، استرس زیادی داشتم اما با برنامه ریزی مفید سعی کردم تمام دروس را در مطالعه هفتگی قرار بدهم. بنابراین تا آخر آذر همه دروس اضافه شده را یک بار تمام کرده بودم. فکر می‌کنم به طور متوسط ۱۰-۱۲ ساعت مطالعه مفید داشتم.
دی و بهمن ماه دی و بهمن رو بیشتر به مرور مطالب خوانده شده اختصاص دادم. اما به دلیل خستگی و فشار بالای دو ماه قبل، مطالعه مفید کمتری داشتم. فکر می‌کنم روزی ۶ ساعت
  1. ۴٫     آیا شما در کلاس‌های پژوهش شرکت کردید و در صورت شرکت آیا با کلاس‌ها همگام بودید؟ به نظر شما تأثیر کلاس‌ها در موفقیت شما تا چه حد بود؟

در کلاس آمار و احتمال دکتر ایوزیان و تحقیق ۲ استاد زاهدی سرشت شرکت کردم. کلاس دکتر ایوزیان علاوه بر تأثیرات علمی تأثیرات روحی و روانی بالایی روی من گذاشت.

بله سعی می‌کردمکاملاً با کلاس همگام باشم. تا جایی که به خاطر می‌آورم من از معدود بچه‌هایی بودم که تمام توصیه‌های دکتر ایوزیان را بعد از هر جلسه اجرا می‌کردم.

۵٫    در آزمون‌ها چه طور؟ به نظر شما سطح سوالات، طراحی اساتید تا چه حد شبیه به کنکور ارشد بود؟ در مورد رقابت این آزمون‌ها چه طور؟ آیا رقبای اصلی تون رو در این آزمون‌ها دیدید؟

برای دیدن ادامه سوالات کلیک نمایید.

مدیر سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

آزمون دکتری دانشگاه آزاد تستی و تک‌نوبته شد

س فوریه 19 , 2013