معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش داوطلبان برای ادامه تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی صرفا از طریق آزمون سراسری این دوره ها یا آزمون جداگانه برای پردیس های دانشگاهی و واحدهای بین الملل دانشگاهها با هماهنگی سازمان سنجش و معاونت آموزشی وزارت علوم امکانپذیر است.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین نادری منش تاکید کرد: پذیرش دانشجو در پردیس های دانشگاهی نیز مطابق با آیین نامه خاص این پردیسها، ظرفیت پذیرش ابلاغ شده که حداکثر نصف ظرفیت روزانه دانشگاه است و مجوز معاونت آموزشی وزارت علوم امکان پذیر است.
وی گفت: از آنجا که وزارت علوم در راستای عدالت آموزشی و در اختیار گذاشتن کرسیهای دانشگاهی برای با استعدادترین افراد تلاش می کند به دانشگاهها ابلاغ شد که پذیرش دانشجو برای دوره های تحصیلات تکمیلی صرفاً از طریق شرکت و قبولی داوطلبان در آزمون سراسری ورود به دوره کارشناسی ارشد و آزمون نیمه متمرکز برای ورود به دوره دکتری امکان پذیر است.
نادری منش افزود: واحدهای های بین الملل دانشگاهها و پردیس های دانشگاهی علاوه بر پذیرش از طریق آزمون سراسری، براساس آیین نامه مربوطه و صرفا از طریق برگزاری آزمون اختصاصی با هماهنگی سازمان سنجش و معاونت آموزشی وزارت علوم اقدام می کنند و پذیرش دانشجو خارج از این ضوابط خلاف مقررات بوده و اعتبار ندارد.
وی افزود: پذیرش داوطلبان واجد شرایط استعدادهای درخشان نیز براساس آیین نامه های استعداد درخشان و مطابق با فرآیند خاص این آیین نامه انجام می شود.
معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: پذیرش مستقیم داوطلبان تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی چه در واحد اصلی و چه در پردیس های دانشگاهی خارج از آزمونهای سراسری و اختصاصی که با هماهنگی سازمان سنجش و یا کسب معرفی نامه از شورای مرکزی بورس، بدون کسب مجوز معاونت آموزشی وزارت علوم مجاز نیست و مدارک تحصیلی این قبیل پذیرفته شدگان – در صورت پذیرش و ادامه تحصیل – از نظر وزارت علوم مدارکی غیر رسمی و فاقد امکان ارزشیابی است.
سلام استاد
احیاناً این قانون نافع پذیرش دانشجویان جزئ ۱۰ درصد برتر دانشگاهها بدون کنکور در مقطع ارشد که نیست؟
یعنی افراد معدل بالا هنوز هم میتونن بدون کنکور به ارشد همون دانشگاه برن؟