سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه ای ضوابط و مقررات ثبت نام در مقطع دکتری سال ۹۲ را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در اطلاعیه ای دارا بودن کارت پایان خدمت، دارا بودن کارت معافیت دایم (کفالت، پزشکی، مواردخاص) و داشتن برگه آماده به خدمت بدون غیبت که مهلت تاریخ اعزام به خدمت مندرج در آن در زمان ثبت نام سپری نشده باشد و همچنین بیش از یکسال از تاریخ اخذ کارشناسی ارشد داوطلبان نگذشته باشد را از جمله شرایط و ضوابط ثبت نام و ادامه تحصیل در مقطع دکتری سال ۹۲ اعلام کرد.
براین اساس مشمولان غایب به هیچوجه حق شرکت مجدد در آزمون را نداشته و درصورت شرکت و قبولی، مجوز تحصیلی برای آنان صادر نشده و دانشگاهها مجاز به ثبتنام از آنان نخواهند بود؛ همچنین فارغ التحصیلان دوره دکتری حق شرکت در این آزمون را ندارند و دانشجویان اخراجی دانشگاهها مجاز به ثبت نام و شرکت در آزمون نیستند.
براساس اعلامیه این سازمان، متولدین سال ۱۳۵۲ و قبل از آن باید پس از اعلام قبولی در زمان ثبتنام کارت معافیت دائم (معافیت رهبری) را ارائه کنند و متولدین سال ۱۳۴۲ و قبل از آن بشرط اینکه تغییر سن نداشته باشند مجاز به ادامه تحصیل در مقطع دکتری ۹۲ خواهند بود.
افراد واجد شرایط لازم است در تاریخی که توسط سازمان وظیفهعمومی ناجا اعلام میشود به خدمت اعزام شوند و بدیهی است درصورت قبولی و دارا بودن سایر شرایط و ضوابط، درهر مرحلهای از خدمت وظیفه، از خدمت ترخیص خواهند شد؛ درغیر اینصورت غایب محسوب شده و قبولی آنان کانلمیکن تلقی می شود.
ارائه گواهی و موافقت از سازمان یا وزارت خانه مربوطه برای مشمولان متعهد خدمت در سازمان ها و یا وزارت خانه ها الزامی است.
براین اساس ضوابط و مقررات ثبت نام در مقطع دکتری سال ۹۲ شامل دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد که تا تاریخ شروع به تحصیل در مقطع دکتری در سنوات مجاز فارغالتحصیل میشود، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی ارشد که از زمان فراغت از تحصیل تا زمان ثبت نام در دانشگاه بیش از یکسال سپری نشده باشد و کارکنان شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران با ارائه گواهی موافقت مبنی بر بلامانع بودن اشتغال به تحصیل از یگان مربوط می شود.
به گزارش مهر، اشتغال به تحصیل طلاب دارای مدرک معادل (کارشناسی ارشد) مورد تأیید، به شرطی که شورای مدیریت حوزههای علمیه یا شورای حوزه علمیه خراسان یا اصفهان تایید کنند که طلبه قادر است ضمن اشتغال به تحصیل در حوزه به موازات آن در دانشگاه نیز تحصیل کند بلامانع است.
همچنین مشمولان دارای برگه معافیت موقت در مدت اعتبار آن (بدون غیبت) که حداکثر یک ماه از تاریخ خاتمه معافیت موقت سپری نشده باشد و بیش از یکسال از تاریخ فراغت آنان در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد مجاز به ادامه تحصیل هستند.
اشتغال به تحصیل کارکنان وظیفه فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در حال خدمت و بدون غیبت اولیه با اعلام قبولی از سوی دانشگاه و صدور مجوز تحصیل از سوی وظیفهعمومی به شرط اینکه دانشجوی اخراجی نبوده باشند نیز در مقطع دکتری بلامانع است.
دانشجویان انصرافی سایر دانشگاهها در صورتی که در زمان اعلام قطعی قبولی از تاریخ انصراف آنان در مقطع قبلی، بیش از یکسال سپری نشده باشد نیز مجاز به ادامه تحصیل در مقطع دکتری خواهند بود.
به گزارش مهر، مدت تحصیل در مقطع دکتری PHD حداکثر ۶ سال است.
با سلام
لطفا به سوال بنده پاسخ بگویید
من به تازگی (حدودا یک ماه) از کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده ام. و می خواهم امسال در کنکور ۹۳ دکتری شرکت کنم. اکنون که من مشمول هستم برای شرکت در آزمون باید چه کاری انجام دهم؟ با توجه به اینکه بعد از فارغ التحصیلی طبق قوانین یک سال وقت دارم و می خواهم در این مدت تا قبل از کنکور به خدمت نروم و در زمان ثبت نام نیز باید یکی از گزینه های مربوط به نظام وظیفه را انتخاب کنم
با تشکر