توصیه های آفای نوید غیاضی (رتبه ۱۹)

8

دوستانی که امسال کنکور دارن از همایش های تهران و شیراز آقای غیاضی رو به یاد دارن، این مطلبیه که ایشون تهیه کردن برای کنکوری های امسال با عنوان: تکنیک دوره کردن مدون، ممنون از ایشون

اگر دوستانی که پارسال یا سال های قبل موفق شدند چنین مطالبی آماده کنند حتما روی سایت می گذارم تا بقیه بچه ها استفاده کنند

یکی از مسائلی که در تمامی داوطلبانی که برای کنکور تلاش می کنند, مشترک است عدم بخاطر آوردن خیلی از نکات و مطالبی که شاید بارها خوانده شده است. بطوری که اگر مطالب خوانده شده توسط داوطلبانی که نتایج خوب گرفتند را با کسانی که به نتایج دلخواه نرسیدن مقایسه شود , دیده خواهد شد فرق چندانی بین اطلاعات این دو دسته از داوطلبان وجود نخواهد داشت.ولی نتایج این دو دسته قابل قیاس نیستند که دلیل این امر چیزی جز دوره کردن مطالب خوانده شده نیست.

من به همه دوستان پیشنهاد میکنم که هیچ عادتی را که در درس خواندن دارند , عوض نکنند. همانجوری باشید که راحت هستید اما فقط یک عادت رو تغییر بدهید و آن هم  نکته برداری است. شاید به باور خیلی از دوستان کاری نه جندان مفید است اما باور کنید وجه تمایز افراد موفق در کنکور همین است. این تجربه شخصی من است و شک نکنید که تاثیر غیر قابل انکاری  خواهد داشت که در ادامه طریقه نکته بر داری را شرح خواهم داد.

نکته برداری:

دوستان دقت کنند که دفتری کاملا مجزا برای این امر اختصاص بدهند و به تفکیک هر درس نکات مربوط را یادداشت کنید, در هنگام خواندن هر درس هر مطلبی که به نظر با اهمیت میاد و احتمال فراموشی را میدهید , حتما یادداشت کنید.  همچنین در مرحله تست زنی بسیار مهم است که هر تستی را که نتوانستید درست حل کنید صورت تست به همراه جواب آن در دفتر نکات یادداشت کنید,این کار بسیار مهم هست چون هر تست نکته خاص خود را دارد, این کار حتما رمز موفقیت شما خواهد بود شک نکنید در واقع با این کار دوره کردن را برای خود آسون خواهید کرد چون مختصر و مفید تمامی نکات رو در یکجا به همراه خواهید داشت که این امر باعث صرفه جویی در وقت و انرژی خواهد کرد .

حافظه بلند مدت انسان جایی است که این مطالبی که شما دوستان می خوا نید در آن ذخیره می شود , حافظه بلند مدت مانند یک  ا نبار بزرگ است که تمامی مسائل روز مرگی و خاطرات و اطلاعات انسان درون آن قرار میگیرد و دوستان وقتی مطلبی را مطالعه می کنند , درون این انبار قرار می گیرد در هنگام نیاز باید مطالب را میان این همه اطلاعات و خاطرات پیدا کنید که همانطور که مشخص است کاری سختی است. در نتیجه دوستان باید کاری کنند که مطالبی که موقع کنکور به آن نیاز دارند , به جلوی انبار ذهنتون بیارید که راحت از آن استفاده کنید که این کار فقط با تکرار و دوره میسر خواهد شد که تکنیک مناسب این کار را خواهم گفت.

دوره کردن:

دوستان دقت کنند این مرحله بسیار مهم است , هر درسی را که میخوانید و نکاتش را یادداشت می کنید به فواصل زمانی زیر نکات را دوره کنید به این صورت که :

یک بار  به فاصله یک روز (فردای همان روز )

یک بار به فاصله بیست روز بعد

بار بعدی به فاصله یک ماه به یک ماه

دقت کنید برای سهولت کار  بالای هر صفحه از نکات تاریخی که باید خوانده شود را قید کنید و بعد از خواندن سر تاریخ آنرا خط زده و تاریخ بعدی را بنویسید به عنوان مثال :

سه صفحه مربوط به نکات درس ر یاضی که امروز مثلا به تاریخ پنجم مهر (۵ /۷   ) نوشته اید را در بالای هر سه صفحه تارخ زده و فردا که آنرا خواندید آن تارخ را خط زده و تاریخ بیست روز بعد ( ۲۶ / ۷  ) نوشته که سر تاریخ مورد نظر خوانده شود و به همین ترتیب فواصل یک ماه به یک ماه انجام شود.

دوستان دقت کنند که هر روز قبل از شروع خواندن درس مربوطه اول صفحات مربوط به نکات آن روز زا سریع بخوانند بعد شروع به خواندن کنند . به این صورت شما با روزی ۱۵-۲۰ دقیقه دوره کردن در هر درس  به راحتی تمامی مطالب را تا روز کنکور حداقل ۵ بار خواهید خواند که در این صورت بالای نود درصد مطالب ملکه ذهن شما خواهد شد.همچنین دو هفته قبل از کنکور  فقط دفتر نکات را دوره کلی کنید.

حرف آخر:

پیشنهاد من به شما دوستان عزیز این است که  هر درسی را در طول روز بیشتر از ۲ ال ۲:۳۰ ساعت نخوانید چون مغز انسان فقط در همین مدت از یک نوع مطلب یاد  خواهد گرفت پس یک روز تان را هدر یک یا دو درس نکنید.

به یاد داشته باشید زمانی که از خواندن درس خسته شدید و بسیار نا امید هستید , تنها نیستید و خیلی از رقیبان شما همین حس را دارند پس در این زمان است که می توانید از سایرین پیشی بگیرید پس صبور باشید که این راه بسیار فرسایشی و خسته کننده اما با ارزش است.

در آخر هم این جمله را از من به خاطر داشته باشید

(( موفقیت مال آدم هایی است که به رویا هاشون مجال خود نمائی می دهند))

به امید موفقیت همه شما دوستان عزیز در کنکور ۹۲  , امیدوارم که تونسته باشم کمکی هر چند کوچک به شما کرده باشم.

نوید (حسین)   غیاضی  ( رتبه ۱۹ –  سیستم)

 

ایوزیان

8 دیدگاه برای “توصیه های آفای نوید غیاضی (رتبه ۱۹)

  1. سلام آقای غیاضی
    واقعا ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و تجربه تون رو گفتید
    حتما ب توصیه تون عمل خواهم کرد و امیدوارم که مثل شما بتونم نتیجه بگیرم
    من حاضرم که هرچی که در توانم هست رو بذارم تا دولتی تهران حتی شبانه قبول بشم
    دعا کنید بتونم نتیجه بگیرم
    بازم ممنون

  2. خیلی مطلب خوبی بود و ممنونم از این که به فکر ما کنکوری ها هستین و تنهامون نمیذارین
    اما اینکه ما هر تستی نمیتونیم بزنیم بخوایم تو دفتری جدا بنویسیم که خودش میشه ی کتاب!!!تعداد تستا زیادن و اونایی هم که ممکن نزنی هم میتونه زیاد باشه…به جای نوشتن همون علامتگذاری برای تستا بهتر نیست؟!!

    1. bebin dooste aziz avalesh shayad ziad hsod ama testha tekrar khahand shod va motmaenan kamtar mishe k balad nabashii belakahre ye chizaei bayad yad begiri dg dooroste??

    2. مرسی از این که جواب دادین…من باز خیلی قانع نشدم و اولین بار چنین چیزی میشنوم که تستا جدا بنویسیم…اما شما این راه را رفتین خوبم نتیجه گرفتین در هر صورت سعی میکنم اجرا کنم ببینم چی میشه…اما از تکنیک دوره کردنتون خیلی خوشم اومد و حتما اجرا میکنم…امیدوارم موفقیتای بیشتر و بهتری تو ارشد داشته باشین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

مهمانان جدید همایش دکتری (دوشنبه 3 مهر)

ش سپتامبر 22 , 2012
  در همایش دکتری دو شنبه دپارتمان هماهنگ کرده که سه تا دیگه از رتبه های خوب دیگه پارسال موسسه که در دانشگاه های تهران، امیرکبیر و علم وصنعت قبول شدن علاوه بر آقای خاکبازان که تربیت مدرس قبول شده بیاد و صحبت داشته باشه، که احتمالا فردا قطعی میشه […]