سلام به همگی.
تو این مدت هرکس به اندازه خودش تلاش کرده و ایشالا به اندازه تلاشش نتیجه بگیره. چیزی که الان کمکتون می کنه اینه که آرامش خودتون رو حفظ کنید و نتیجه تلاشتون روبسپرید به خدا.
این رو بدونید که شرایط جلسه کنکور با کنکورهای آزمایشی که دادین متفاوته. اینومخصوصاً برای کسانی میگم که جامعها رو شاید خیلی خوب نداده باشن. الان دیگه مهم نیست که همه مطالب رو خونده و بلد باشید، مهم اینه که همون مقداری که خوندید وبلدید رو بتونید خوب سر جلسه ازش استفاده کنید. پس بجای فکر کردن به موضوعاتی که نخوندین یا بلد نیستین سعی کنید با تمرکز و مرور مطالبی که تا الان خوندید ازشون استفاده مفید رو ببرید. کنکور صفر و صد نیست، تو کنکور افراد زیادی با سطح آمادگی تقریبا یکسان شرکت میکنن. الان دیگه اون چیزی که تاثیر مهمی تو تفاوت رتبه این افراد داره، فقط روحیه و تفکر مثبت داشتنه.
در مورد کنکورتون هم به نکات زیر توجه داشته باشید:
- روز قبل کنکور یه چک لیست تهیه کنید برای کارایی که روز کنکور باید انجام بدید (مثل برداشتن کارت و ساعت و پاک کن، مداد و کارت ملی و…)
- صبح روز کنکور که بیدار میشید برای موفقیت خودتون دعا کنید. با خودتون بگید که از چیزهایی که خوندم سوال میاد و من خوب کنکور میدم. اینو حتی اگه باور ندارید ولی با خودتون تکرارش کنید. خودتون رو آماده هر اتقاقی بکنید. تغییر تعداد سوالات، سختی یا آسونی سوالات و … . من شنیدم امسال تحقیق سختتر از پارساله. نمی دونم درسته یا شایعه است. ولی می خوام این رو بدونید که اگه سخت باشه برای همه سخته. تو یه کنکور آسون برای اینکه تراز ۷۰۰۰ بیارید باید ۵۰ درصد بزنین ولی تو یه کنکور سخت برای اینکه تراز ۷۰۰۰ بیارید باید ۳۰ درصد بزنین. پس اگه تحقیق آسون بود که می زنید ولی اگه تحقیق امسال مثل آمار پارسال سخت بود (روی صحبتم با اوناست که تحقیقشون خوبه)، اصراری نداشته باشید که همه رو بزنین و فقط سعی کنید اونایی که فکر می کنین آسونن رو بزنین. مطمئن باشید کسی که تحقیقش خوبه تو آزمون سخت هم می تونه با ۳۰-۴۰ درصد یه تراز بالا بیاره (البته بازم میگم این حرف ممکنه شایعه باشه).
- سرجلسه کنکور با آرامش بنشینید، محیط اطراف خود را زیرنظر داشته باشید و حتماً به مراقبین نگاه کنید تا ترس شما از محیط بریزد و با آن انس بگیرید………..
- دفترچه سؤالات را با آرامش بردارید زیرا عجله در برداشتن دفترچه، باعث افزایش ضربان قلب شما خواهد شد که باعث افزایش اضطراب و کاهش تمرکز شما خواهد انجامید….
- در اول جلسه در صورت داشتن تنش و اضطراب چند نفس عمیق بکشید و هر نفس را به مدت ۱۰ ثانیه نگه دارید و عضلات خود را شل کنید تا به حالت تعادل برگردید.
- با آرامش سراغ سوالات بعدی بروید.
- سرجلسه به خود آزمون فکر کنید و فکرکردن به نتیجه را به بعد از آزمون محول کنید. مطمئناً فکرکردن به نتیجه آزمون دردی را دوا نمیکند. پس منطقی باشید و کاری را انجام دهید که فایده دارد..
- در موقع پاسخگویی به یک سؤال فقط به همان سؤال فکر کنید نه به سؤالهای قبلی و یا بعدی و یا اینکه چند سؤال به انتهای دفترچه مانده است.
- هنگام جواب دادن خود را موفق تصور کنید.
- از وسوسه تغییر گزینه ها اجتناب کند، زیرا این کار هم موجب اتلاف وقت و هم افزایش پاسخهای غلط می شود.
- اگر سؤالها سخت بود، موضع انفعالی نگیرید و یا اگر بسیار ساده بود، خوشحال نشوید. همه داوطلبان به همین سؤالات جواب میدهند و فراموش نکنید که کنکور یک آزمون مقایسهای است و نه حدنصابی!!!
- روی سوالاتی که به ذهنتان ناآشنا می آید وقت زیادی نگذارید و سریعاً به دنبال پاسخ سوالهای بعدی بروید. دقت کنید حتی نفرات اول کنکور هم به صد درصد سوالات پاسخ درست نمی دهند.
- دفعه اول که سوالا رو می زنین، کنار سوالایی که احساس می کنید که اگه وقت اضافه بیارید می تونین بزنین، حتما علامت بزنین. خیلی از بچه هایی که زیر ۱۰ رو می آوردن، همینجوری تست می زدن. یکی از کلیدهای اصلی موفقیت در کنکورهای اخیر، بهموقع نزدهگذاشتن سؤالها بوده است. بهموقع نزدهگذاشتن یعنی اکتفا به خواندن صورت سؤالها و رهاکردن آن است که به پساندازکردن وقت منجر میشود. (پس اگر برای حل سوالی ایده ای ندارید، به سوالهای بعدی بروید و اگر فکر می کنید با فکر کردن به آن، می توانید آن را حل کنید، فقط یک علامت کنار آن بگذارید تا در صورت اضافه آوردن وقت، برگردید و آنها را بزنید.)
- شانسی جواب ندهید، از شانسی جوابدادن به سؤالات و یا پرکردن یک گزینه خاص جداً پرهیز کنید. تجربه نشان داده است، اینکار اشتباه بزرگی است مطمئناً جوابندادن به یک سؤال، بهتر از غلط زدن آن است. معمولا افرادی این کار را می کنند که به حق خود راضی نیستند که متاسفانه در بیشتر مواقع باعث زیاد شدن غلطها می شود.
- ساعت به همراه خود داشته باشید و سعی کنید وقت خود را تنظیم کرده و آن را تلف نکنید و در زمانی که برای هر درس تعیین کردین به سوالات پاسخ دهید.
- تقریباً هر ۱۰ سؤال یک بار زمان را چک کنید. اونایی که اول هر صفحه از سوالات رو میزنن بعد وارد پاسخنامه می کنن، سرعتشون بالاتر میره ولی باید دقت کنن که خدای نکرده یه صفحه رو یادشون نره یا اشتباهی وارد نکنن. این افراد بعد از هر صفحه یه بار زمان رو چک کنن بهتره.
- بین پاسخدادن به دو سؤال، ثانیهای مکث کنید. در بین پاسخدادن به دو درس نیز مقداری استراحت کنید. بین ۵ تا ۱۰ ثانیه و با تمرکز کامل سراغ درسهای بعدی بروید.
سخن آخر:
به هیچ وجه در زندگی تک بعدی فکر نکنید. کنکور خیلی مهمه ولی همه چیز نیست. نه با قبولی به ایدهآل میرسید و نه با قبول نشدن زندگی تموم میشه. مهم اینه که تلاش خودتون رو کرده باشید دیگه نتیجه رو بسپرید دست کسی که صلاح من و شما رو از خودمون بهتر میدونه.
“ و عسی أن تحبوا شیاً و هو شرٌ لکم و عسی أن تکرهوا شیاً و هو خیرلکم “
پس کاملاً بهش اعتماد کنید.
من و آقای خاکبازان و همه بر و بچه های پژوهش هم برای همه دعا میکنیم هرچی صلاحشون هست براشون پیش بیاد و البته ایشالا هر چی میخواهید صلاحتون هم باشه.
خدایا چنان کن سر انجام کار ———- توخشنود باشی و ما رستگار
استاد اشکم دراومد
باید بگم خیلی اروم شدم و روحیه گرفتم
خیلی واسمون دعا کنین که هر کس اندازه ی تلاشش نتیجشو ببینه
ممنونم استاد خوبم
از ته دلم میگم ………… خدا وکیلی دمتون گرم
آقای دکتر خدایی از کجا میدونستید امروز سیستم تحقیقش سخته؟؟؟
میخوام لقب نوستراداموس صنایع رو بهتون بدم…..!!!!!!(بی ادبی نباشه؟)
ولی تحقیق سیستم فکر میکنم خوب زده باشم…