مصاحبه با مهندس حمید رضا اسمعیل زاده پاکدامن رتبه ۱۰ صنایع

6

مصاحبه با رتبه ۱۰ صنایع و ۱۲ مالی

در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع سال ۱۳۹۴

زبان

آمار و احتمال

تحقیق ۱و۲

دروس تخصصی

معدل موثر

 18.89

۶۴٫۹۱

۸۶٫۶۷

۴۴٫۰۰

۱۳٫۹۲

 

رتبه کد ضریب ۱

رتبه کد ضریب ۲

رتبه کد ضریب ۳

رتبه کد ضریب ۴

رتبه کد ضریب ۵

۱۰

۱۲

۸۹

۴۲

۱۵۰

کمی خود را معرفی کنید و بفرمایید مقطع کارشناسی را در چه رشته و دانشگاهی گذراندید؟

سید حمیدرضا اسمعیل زاده پاکدامن هستم، فارغ التحصیل دبیرستان کمال و ورودی سال ۸۹ رشته مهندسی صنایع دانشگاه پلی تکنیک.

در زمان تحصیل در مقطع کارشناسی وضعیت تحصیلی شما به چه صورت بود؟

ترم های اول دانشگاه معمولا دانشجویان افت شدیدی دارند که متاسفانه این افت برای من تا ترم ۵و ۶ ادامه داشت  و زمانی که متوجه این امر شدم، دیر شده بود. به نظرم مباحث کنکور اگرچه با مطالب ارائه شده در دانشگاه مرتبط است لیکن نیازمند مهارتهایی فراتر از آن است.

چی شد که حس کردید باید کنکور ارشد بدید؟ واقعا به این حس که نیاز به کارشناسی ارشد دارید رسیده بودید یا جو دانشجوها و فشار خانواده و جامعه و … باعث این انتخاب شد…

وقتی که وارد دوره کارشناسی شدم خیلی به فکر ارشد نبودم اما وقتی در اواخر دوره یکسری از دوستانم ارشد مستقیم شدند و تعدادی هم کنکور دادند و رتبه های خیلی خوبی بدست اوردند من هم احساس کردم که باید کنکور شرکت کنم .

از روند درس خوندنتون برامون بگید، اگر از روزی که خوندن رو برای کنکور کارشناسی ارشد شروع کردید رو به بازه‌های زمانی دو ماهه تقسیم کنیم، تو هر بازه چه قدر درس میخوندید و رو چه دروسی تمرکز می‌کردید؟

در بهمن ماه ۱۳۹۲برای اولین بار به سایت جناب اقای دکتر ایوزیان سر زدم و در لینک رزرو برای مشاوره گروهی ثبت نام کردم . سخنان ایشان بسیار موثر بود و دقیقا فردای آن روز در کلاس آمار و تحقیق ثبت نام کردم.

فروردین و اردیبهشت

با اینکه ۱۴ واحد داشتم ولی درکلاس های امار و تحقیق که از اسفند ماه شروع شده بود شرکت داشتم وسعی داشتم حداقل تست های احتمال و تحقیق جلد ۱ را یک درمیان بزنم. علاوه بر این درس زبان را هم شروع کرده بودم و کتاب استاد جهان­شاهی را می خواندم. معمولا روزی ۴- ۵ ساعت به کنکور اختصاص داشت.

خرداد و  تیر

درکلاس درس موجودی جناب اقای دکتر عبدالله زاده شرکت می کردم و سعی داشتم تست ها طبق برنامه کلاس پیشرفت کند، ضمنا درس طرح ریزی واحدهای صنعتی هم از فصل ۵ شروع کرده بودم وتست های باقی مانده درس های امار و احتمال و تحقیق را نیز مرورمی کردم. به طور متوسط روزی ۷ الی ۸ ساعت به مطالعه می پرداختم.

مرداد و شهریور

ادامه برنامه طبق ماه های خرداد و تیر .

مهر و آبان

تقریبا یک ماه مانده به آزمون ها موسسه درس های اقتصاد، کیفیت و پروژه را شروع کردم و طبق برنامه آزمون ها پیش می رفتم، علاوه بر این کتاب ۲۰۰۰ آماررا هم شروع کرده بودم.

آذر و دی

تا آزمون ۲۵% چهارم تقریبا همه دروس اختصاصی را تمام کرده بودم و آزمون های جامع را در خانه شروع کردم. آزمون های پارسال پژوهش، کتاب مشکی که شامل ۸آزمون است و نیز مجموعه ازمون جامع سایت دکتر ایوزیان را دانلود کرده بودم نیز در برنامه ام بود.

بهمن

کلاس نکته و تست آقایان دکتر ایوزیان و دکتر زاهدی سرشت را ثبت نام کردم که تا یک هفته قبل از کنکور ادامه داشت.

لازم به ذکراست که برنامه اخیر از لحاظ روحی بسیار موثر بود و مرا در شرایط مناسبی قرار می داد. به علاوه کنکور های سال قبل را هم به صورت آزمون، در منزل پیگیر بودم.

نحوه درس خوندنتون چطور بود؟ کجا درس می‌خوندین؟ خونه یا کتاب خونه؟ گروهی یا فردی؟

در خانه و به صورت فردی درس می خواندم، صبح ها سعی می کردم زود بیدار شوم و هرروز درس می خواندم و سعی می کردم حداقل مرور درس زبان را داشته باشم.

منابعی که برای دانشجویان سال بعد توصیه می کنید، چه منابعی هستن؟

زبان عمومی و تخصصی

کتاب دو جلدی زیر ذره بین استاد جهانشاهی

آمار و احتمال

جزوه آقای دکتر ایوزیان به همراه کتاب دو جلدی و ۲۰۰۰ تست ایشان. ضمن این که حضور درکلاس بسیار موثر بود.

تحقیق در عملیات

جزوه آقای دکتر زاهدی سرشت به همراه سه جلدی ۲۰۰۰ تست و کتاب درسی تحقیق ۲ ایشان. ضمن این که حضور درکلاس بسیار موثر بود.

کیفیت

کتاب آقای دکتر امیری به همراه متن کتاب آقای دکتر سقایی

پروژه

کتاب زرد آقای دکتر سبزه پرور به همراه جزوه کلاسی آقای دکتر زاهدی سرشت

طرح ریزی

کتاب آقای دکتر نیکوفکر

موجودی

کتاب آقای دکتر عبدالله زاده به همراه جزوه کلاسی ایشان

اقتصاد مهندسی

جزوه کلاسی آقای دکتر اسماعیلی (فوق العاده) به همراه کتاب دکتر عباس زاده

شما درس تحقیق رو در کنکور خیلی خوب زدید دلیلش چی بوده؟

به نظر من تنها دلیلش گوش دادن به حرف های دکتر زاهدی سرشت بود. ایشان آخر هر جلسه یک تعداد تست را از کتاب مشخص می کردند که تا هفته بعد بزنیم. فکرمی کنم در کلاس حداکثر ۴، ۵ نفر به حرف ایشان گوش می دادند. آخر تحقیق ۱ هم ایشان فرمودند که حداکثر یک روز درمیان یک آزمون از ۲۰۰۰ جلد ۲ بزنیم که این مورد را هم تعداد محدودی عمل می کردند. با این کار اطمینان دارم امکان نداره درصد تحقیق ۱ زیر ۷۰ بیاد.

برای تحقیق ۲ هم همین برنامه بود ولی خوب آقای دکتر گفتن که سوالات آخر برنامه ریزی پویا کتاب تحقیق ۲ رو حفظ کنیم که واقعا موثر بود.

کلاس نکته و تست هم فوق العاده بود. در مجموع هر کس به حرف ایشان گوش بدهد بدون شک درصد بالایی را می زند.

در آزمون‌های پژوهش شرکت کردید؟ به نظر شما سطح سوالات، طراحی اساتید تا چه حد شبیه به کنکور ارشد بود؟ در مورد رقابت این آزمون‌ها چی می تونید بگید؟ آیا رقبای اصلی تون رو در این آزمون‌ها دیدید و کلا نتایج و روند شما به نتایج کنکور شبیه بود؟

بله، عالی بود. به نظرم واقعا معلوم بود که اساتید برای طراحی سوال وقت می گذارند. اقتصاد مهندسی که به طور قطع و یقین مثل کنکور بود. یکی یا دوتا از سوالات جدید طرح ریزی را هم امسال در آزمونها دیده بودم. کنترل پروژه هم سوالات مفهومیش تا حد زیادی شبیه کنکور بود.  یک یا دوتا از سوالات درس تحقیق کنکور هم عینا مانند سوالات دکتر زاهدی سرشت بود. درس دکتر ایوزیانم که دیگه نگو… عالی بود.

برنامه شخصی شما آیا با آزمون‌ها هماهنگ بود و لزومی در این کار می‌بینید؟

چون من از بهار امار و تحقیق شروع کرده بودم و باید مرور دائم می کردم که فراموش نشود، نمی توانستم با برنامه ازمون ها همراه باشم و برنامه خودم را داشتم. زبان هم همینطور. ولی دروس تخصصی به خصوص پروژه، کیفیت و اقتصاد عینا طبق برنامه آزمون ها بود.

روش خاصی برای تست زدن داشتید؟ مثلا تستهای سخت رو بپرید یا تستی رو علامت بزنید و …

معمولا در ازمون ها تست های زبان را در مرحله آخر می زدم و در ابتداء سوالاتی راکه بلد بودم حل می کردم و سوالاتی را که زمانبر بود علامت می زدم، تا آخر دفترچه ، بعد مجددا سوالات علامت  دار را حل می کردم. به این ترتیب خیالم راحت بودکه حداقل تا اخر دفترچه هر سوالی را که می دانستم جواب داده ام و با تمرکز بیشتر روی سایر سوالات متمرکز می شدم.

شده بود که از درس خوندن خسته شی یا ناامید از نتیجه گرفتن بشی؟ در این شرایط چی کار می‌کردی و چی بود که تو رو به نتیجه گرفتن امیدوار می‌کرد…؟

در بسیاری موارد،  به هرحال فشار کنکور زیاد است. به ویژه در آزمون اول  که چون  از بهار شروع کرده بودم توقع نداشتم، رتبه ام بد شود. ولی با توکل به خدا و تجارب کنکور کارشنا سی سعی کردم با این موارد کنار بیایم و خودم را قانع کنم که  راه دیگری جز درس خواندن ندارم.

در دو زمان میخوام بدونم چه رتبه‌ای از خودت متصور بودی؟ یکی نزدیک بهمن و پیش از کنکور و یکی هم اسفند و بعد از کنکور؟

وقتی بهار کلاس امار و تحقیق می رفتم فکر می کردم رتبه ام خیلی خوب باشد ولی قبل و بعد ازکنکور به زیر ۱۰۰ هم راضی بودم، اگرچه برای رتبه برتر شدن درس خوانده بودم.

بعد ازکنکور بسیاری از بچه های می گفتند سوالات آسان بود و ما خیلی خوب جواب دادیم، تحقیق ۱۰۰ زدیم و چیزهای دیگر!!،  لذا تا وقتی جواب ها بیاید  فکر می کردم اصلا مجازهم نمی شوم. ولی خوب خدارا شکر نتیجه خوب شد.

در زمان درس خوندن برای کنکور تفریح هم داشتی؟ چند ساعت صرف تفریحاتتون می کردین در طول هفته؟

تفریح دیگر به نظرم معنی ندارد، وقتی هدف کنکور است تعیین ساعت خاص برای تفریح  زیاد جالب نیست. ولی خوب من معمولا در ساعات استراحت ایکس باکس یا کلش آف کلنز بازی می کردم. ایام کنکور خیلی برای کلش ایده آل است!!!

چه کسانی تو این راه پر پیچ و خم کمکت کردن و در موفقیتتون بیشترین تأثیر رو داشتن؟

همین که می دانی خدا هست خیلی به ادم آرامش می دهد و اینکه زحماتت را بی نتیجه نمی گذارد. ولی از پدرم و مادرم، بخصوص پدرم واقعا تشکر می کنم که خیلی خیلی کمک کردند که به اینجا برسم و مدیونشان هستم و دستشان را می بوسم. به علاوه از یکی از دوستانم که با ارشد مستقیم شدنش توی شریف خیلی به من انگیزه داد.

به نظر شما مشاوره تحصیلی و پیگیری یک مشاور متخصص در مقاطع زمانی مختلف میتونه تأثیر گذار باشه؟

بسیار موثر است…به نظر من حضور آقای دکتر ایوزیان در کلاس، تذکرات ایشان، پاسخگویی به سوالات و ارائه راه کارهای مفید نقش بسیاری در موفقیت اینجانب و تبیین روش های مطالعاتی داشته است.

برای چه دروسی در کنکور کارشناسی ارشد در کلاس های پژوهش ثبت نام کردید؟

 آمار ، تحقیق و کنترل موجودی، البته الان پشیمانم که چرا برای اقتصاد مهندسی ثبت نام نکردم.

آیا از شرکت در کلاسهای ما نتیجه گرفتید؟ (شرکت در کلاسهای آمادگی کنکور پژوهش تا چه اندازه در موفقیت شما تأثیر گذار بود؟)

بسیار زیاد، بدون اغراق فکر می کنم ۴۰ – ۵۰ درصداز دلیل موفقیتم به خاطر موسسه و به خصوص دکتر ایوزیان بوده است.

تو بحث ارشد مهندسی صنایع، اگه بازم به عقب برگردی برای کنکور همین دپارتمان صنایع پژوهش با این کادر اساتیدرو انتخاب می‌کنی؟

بله.

 برامون از اون چند ماه (آخر بهمن تا اول اردیبهشت) که احتمالاً هم با کلی فکر و خیال گذشته که چه رتبه‌ای در انتظارمه، بگید؟

همانطور که در سوال های قبلی گفتم پس از خروج از جلسه همه بچه ها خوشحال بودن که سوالات چقدر آسان بود، برخی مدعی بودند تحقیق را ۱۰۰ زدم، زبان عالی، آمار چقدر خوب بود… بسیاری از ایشان تا روز قبل از اینکه جواب ها بیاید چنین اعتقادی داشتند، لذا برای من خیلی سخت گذشت و با خود فکرمی کردم با این درصدها رتبه خوبی ندارم چون زبان عمومی را خراب کرده بودم و دروس موجودی و اقتصاد هم افتضاح بود.

کاری هست که از انجام ندادنش افسوس بخوری؟ در این مورد چه توصیه‌ای برای داوطلبین داری؟

عدم حضور در کلاس اقتصاد اقای دکتر اسماعیلی ، همچنین عدم توجه لازم به درس زبان .

به نظرت باید برای هر درس چند تا منبع رو خوند یا یک منبع کافیه؟

منابع پیشنهادی موسسه کاملا کفایت می کند و چند بار زدن آنها را توصیه می کنم.

به دکتری هم فکر می­کنی؟

بله، با توجه به طی کارشناسی در دانشگاه امیرکبیر و انشاءالله مقطع ارشد در دانشگاه شریف، بایستی به مقطع دکترا به طور جدی توجه کرد.

با شنیدن این کلمات اولین واژه ای که به ذهنت میاد رو بگو

  • مهندسی صنایع: آچارفرانسه
  • کنکور ارشد: شریف
  • ایوزیان: عشقه
  • سربازی: کابوس
  • در پایان مهم‌ترین توصیه‌ای که برای داوطلبان کنکور سال بعد دارید چیه؟

برنامه ریزی، مطالعه هدفمند، زمانبندی موثر و بالاخره امید. خواندن جزوات متعدد و پراکنده  موثر نیست، بیشتر تست بزنند و مرور مطالب فراموش نشود و به خدا توکل کنند. 

نویسنده

6 دیدگاه برای “مصاحبه با مهندس حمید رضا اسمعیل زاده پاکدامن رتبه ۱۰ صنایع

  1. ببخشید من یه سوال دیگه ام دارم که فراموش کردم بپرسم.همه دروس رو به ترتیب از فصل اول شروع به خواندن کنیم یا نه?میشه یه کم راهنمایی کنید سردرگمم.

    1. آمار، تحقیق و موجودی رو بله از فصل اول شروع به مطالعه کنید ولی طرحریزی رو میتونید فصول ۵ تا ۸ ، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ رو بخونید و در انتها بقیه رو مطالعه کنید.

  2. سلام یه سوال دیگه هم از شما دارم.میخوام بدونم جزوه های دکترایوزیان رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

    1. سلام، با واحد انتشارات موسسه تماس بگیرید تا برای شما ارسال کنند.

  3. سلام من ورودی ۹۱هستم. تازه میخوام شروع کنم به خوندن کنکورولی نمیدونم چطوری بخونم و کدوم درسا را اول بخونم. من دانشگاه پیام نور درس میخونم. خیلی دوست دارم بهترین دانشگاه دولتی رشته صنایع- صنایع بخونم راستی من رشته ام مهندسی مدیریت اجرایی و گرایش صنایع هستم.ممنون میشم کمکم کنید

    1. سلام، تابستان دروس زبان، آمار، تحقیق، طرحریزی و موجودی رو شروع به مطالعه کنید. یک دور این دروس تو تابستان خونده بشه. پاییز هم کیفیت، اقتصاد و پروژه رو شروع کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

دوره P6 شروع از 5شنبه 21 خرداد در موسسه توسعه

ی ژوئن 7 , 2015
موسسه توسعه با همکاری موسسه پژوهش برگزار می نماید: آموزش برنامه ریزی و کنترل پروژه با استفاده از نرم افزار P6 پریماورا برای مدیریت همزمان ده ها و یا صدها پروژه می باشد حکم یک ERP را دارد در حالیکه MSP برای مدیریت تنها یک پروژه بکار می رود بنابراین این […]