مصاحبه با آقای پژمان آذین – رتبه ۲

مصاحبه با رتبه ۲ کنکور کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع ۱۳۹۵

زبان

تحقیق ۱و۲

آمار و احتمال

دروس تخصصی

ریاضی

اقتصاد ۱و۲

تئوری مدیریت

معدل موثر

۵۱٫۷۲

۵۹٫۲۶

۳۵

۴۶٫۶۷

۰

۰

۰

۱۶٫۷۵

 

رتبه کد ضریب ۱

رتبه کد ضریب ۲

رتبه کد ضریب ۳

رتبه کد ضریب ۴

۲

۵۴

۱۸

۲

 

نام و نام خانوادگی:
پژمان آذین

رشته و دانشگاه کارشناسی:
مهندسی صنایع خواجه نصیر

ورودی سال:
۱۳۹۰
اولین سال کنکور:

بله

-درس خوندن برای کنکور رو از کی شروع کردید و در بازه های تابستان، پاییز و زمستان بر روی چه درسهایی تمرکز کردید؟
از اول تابستان همزمان با شروع کلاس‌های آمار و تحقیق شروع به درس خوندن کردم و تمرکز اصلیم روی همین دو درس بود. همزمان زبان عمومی هم شروع کردم. در پاییز همچنان آمار و تحقیق رو می خوندم و عقب‌ماندگی‌های  دوره تابستان رو جبران کردم و با شروع آزمون‌ها (اواخر پاییز) دروس تخصصی رو مطابق بودجه‌بندی آزمون‌ها مطالعه کردم. بعد از عید هم تا کنکور به مرور و تکرار مطالب از قبل خونده شده گذشت.

-درس تحقیق رو خیلی تو کنکور خوب زدید. چه برنامه ویژه ای براش داشتید؟
برای درس تحقیق من از تابستان کلاس‌های استاد زاهدی‌سرشت رو می‌رفتم و سعی می‌کردم مطابق برنامه پیشنهادی ایشان درس بخونم. شاید تکرار زیاد مطالب و حضور فعال سر کلاس به طوری که تمام مفاهیم و نکته‌ها رو سر کلاس یاد می‌گرفتم مهمترین عوامل بالا زدن تحقیق باشه.

برای چه دروسی در کنکور کارشناسی ارشد در کلاس های پژوهش ثبت نام کردید؟
آمار و تحقیق ( کلاس و نکته و تست )
زبان عمومی دکتر فرید
اقتصاد مهندسی دکتر اسماعیلی

-چه منابعی رو برای دروس مختلف توصیه می‌کنید؟
زبان :
لغات : کلمات ۵۰۴-۴۵۰-۱۱۰۰ و لیست لغات دکتر فرید
باید بگم که کتاب زیر ذره بین شامل تمام موارد بالا می‌شه و حتی کلمات بیشتری هم پوشش می‌ده ولی محیط کتاب خسته‌کننده است و برای من که جذاب نبود. ولی به عنوان یک منبع کامل برای لغت زبان عمومی کتاب مناسبیه.
گرامر : جزوه و کلاس دکتر فرید
زبان تخصصی : کتاب شایان کتاب بدی نبود البته خودم شاید فقط ۲ درسش رو خونده باشم ولی توصیه‌ام برای تقویت متن‌خوانی تو زبان تخصصی اینه که مطالب مورد علاقه‌اتون تو هر زمینه‌ای که هست رو سعی کنید به زبان انگلیسی بخونین. حالا چه خبر ورزشی چه سیاسی چه هنری. سعی بشه که از منابع انگلیسی دنبال بشه می‌تونه خیلی تاثیرگذار باشه.
تحقیق :
جزوه‌های استاد زاهدی سرشت و همین‌طور کتاب‌های تست استاد زاهدی‌رشت.
آمار و احتمال :
جزوه ها و کتاب‌های تست دکتر ایوزیان
طرح‌ریزی : کتاب دکتر نیکوفکر
کیفیت : جزوه دکتر ایوزیان – کتاب امیری – کتاب نقندریان به عنوان منبع تکمیلی
پروژه : جزوه استاد زاهدی‌سرشت و کتاب زرد سبزه‌پرور
موجودی : کتاب نیکوفکر
اقتصاد مهندسی : جزوه دکتر اسماعیلی و آزمون‌های پژوهش.

 

-آیا روش خاصی برای تست زنی داشتید؟ یا روش متفاوتی در مطالعه‌تون پیش گرفته بودید؟
برای دروس آمار و تحقیق عقیده من این بوده که همیشه بار اول مطالعه سر کلاس انجام بشه یعنی همزمان با تدریس. برای دفعات بعدی مطالعه هم همیشه جزوه رو با دقت می‌خوندم و وقت خوبی روش میذاشتم حتی اگر نمی‌رسیدم همه تست‌ها رو بزنم. برای ماه‌های آخر جزوه‌ها کاملا تو ذهنم تثبیت شده بود و حالا می‌تونستم بیشتر وقتم رو واسه تست زدن بذارم.
تکرار، اصل مهمیه برای موفقیت ! هر چه قدر تعداد دفعات بیشتری مطلبی رو در طول یک سال بخونین احتمال این‌که اون مطلب یادتون بره خیلی کم میشه.

 

-درآزمون‌های پژوهش شرکت  کردید؟ به نظر شما سطح سوالات، طراحی اساتید تا چه حد شبیه به کنکور ارشد بود؟ در مورد رقابت این آزمون‌ها چی می تونید بگید؟ آیارقبای اصلیتون رو در این آزمون‌ها دیدید وکلا نتایج و روند شما به نتایج کنکور شبیه بود؟
از آزمون‌های پژوهش راضی بودم. شاید یکی دو مورد نقص بشه ذکر کرد ولی همون نقص‌ها هم تجربه‌ای بود تا با همه نوع سوالی آشنا بشیم و واسه هر شرایطی آماده شیم. در کل مطلوب بود.
وقتی لیست رتبه‌های برتر رو می‌دیدم اکثر قریب به اتفاق اسامی برام آشنا بود چون قبلا حداقل یک بار تو لیست رتبه‌های برتر پژوهش دیده بودم و خودم هم همیشه رتبه‌های پژوهشم زیر ۱۰ بود و بیشترین فراوانی رو هم رتبه ۲ داشت که تو کنکور هم به همین رتبه رسیدم

 

.-شده بود که از درس خوندن خسته شی یا ناامید ازنتیجه گرفتن بشی؟ دراین شرایط چی کار می‌کردی و چی بود که تو رو به نتیجه گرفتن امیدوار می‌کرد…؟
خسته خیلی شدم ولی ناامید هیچ‌وقت! وقتی کنکور عقب افتاد درس خوندن خیلی فرسایشی شد و من خودم از اواخر بهمن تا بعد از تعطیلات عید عملا درس نخوندم. ولی هدف و انگیزه‌ای که داشتم و همین‌طور کمک‌ها و صحبت‌های دوستانم بهم انرژی می‌داد که کم نیارم. به نظرم مهمترین گامی که باید تو این راه برداشت اولین گامه! که همون ترسیم هدفه ! هدف داشتن به آدم انگیزه می‌ده و انگیزه باعث می‌شه رو به جلو حرکت کنی و متوقف نشی

 

.-کنکور براتون یه نیاز بوده یا صرفا جو ادامه تحصیل بین دانشجویان؟ یا شاید بهتره اینجوری پرسید که دلیل و انگیزه اصلی برای کارشناسی ارشد خوندن براتون چی بوده؟
من دلم می‌خواست محیط جدیدی رو تجربه کنم و با تخصص کافی وارد بازار کار بشم. حس می‌کردم ادامه تحصیل تو یک دانشگاه خوب و پویا بتونه اون تخصص لازم رو برام فراهم کنه و امیدوارم که همین‌طور باشه.

-بعد از اینکه کنکور به تعویق افتاد، از درس خوندن خسته نشدی؟ زمان تعطیلات عید رو چی کار کردی (یا بهتره بپرسم، فاصله بهمن تا اردیبهشت رو روی چه مباحثی تمرکز کردی)؟
همون طور که گفتم دقیقا از بهمن تا عید کیفیت درس خوندم افت کرد و تو خود تعطیلات عید من یک کلمه هم درس نخوندم و ترجیح دادم تجدید قوا کنم واسه مرحله حساس و مهم بعد از عید و گام پایانی. که خدا رو شکر جواب داد و ماه آخر رو با انرژی بالایی پشت سر گذاشتم و تونستم به سطح خوبی که قبل از بهمن داشتم برگردم. ولی خب شاید اگر تو عید روزی ۲ ساعت هم درس می‌خوندم الان نتیجه بهتری گرفته بودم . اگر بخوام به یکی از اشتباهاتم تو این مدت اشاره کنم همین درس نخوندن عید بود.

 

-چه کسانی تو این راه پرپیچ و خم کمکت کردن و در موفقیتتون بیشترین تأثیر رو داشتن؟
خب طبیعیه که در مرحله اول خانواده‌ام هم خیلی کمکم کردند و هم صبوری !
در مرحله دوم گروه دوستانم بودن که از یک سری دانشجوی موفق و همین‌طور یه سری دانشجوی کنکوری با انگیزه تشکیل شده بود. تو اون جو واقعا نمی‌شد درس نخوند ! از همشون تشکر می‌کنم و براشون آرزوی موفقیت دارم.

-از الان تا شروع ترم دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد چه برنامه ای برای خودت داری؟

کارهای زیادی هست که متاسفانه هنوز تصمیم نگرفتم که کدومش رو انجام بدم .

 

-با جملات زیر موافقید یا خیر؟ علتش رو هم بگید لطفا.
    «برای هر درس به جای چند منبع، یه منبع رو عمیق باید خوند»
موافقم. البته عمیق و چندباره !
   «به جای حذف کامل یک درس ،بهتره فصل کم تکرار تر آن درس را حذف کرد »
من کاملا از نزدیک با این مساله برخورد کردم. به نظرم تکیه کردن به بعضی از درس‌ها و رها کردن یه سری دیگه از درس‌ها کاملا اشتباهه. حتی اگر وقت نیست که همه درس‌ها رو عالی بخونیم به نظرم منطقی‌تر اینه که همه درس‌ها رو خوب یا متوسط بخونیم.
   «برنامه ریزی مطالعه رمز موفقیت رتبه های برتر است»
برنامه‌ریزی کمک می‌کنه که راحت‌تر به موفقیت برسید ولی همه چیز نیست.
    «فقط باید یک سال درس خوند و تفریح نکرد و بعد نتیجه ش رو درو کرد»
مخالفم! من امسال از قضا بیشتر از هر زمان دیگه‌ای تفریح کردم. مهم اولویت‌هاست. اگر اولویت رو درس خوندن بذارین می‌تونین در کنارش تفریح هم بکنید و موفق هم بشید . 

   «توی جو کنکور بودن و دوستان کنکوری داشتن و آزمون دادن، کمک می کنه که انگیزه برای تلاش بالاتر بره.»
خیلی موافقم ! البته بستگی به روحیات فرد هم داره ولی من شخصا جو و محیط خیلی رو عملکردم تاثیرگذاره

.-اگر از افراد خاصی می خوای نام ببری که مشوقت بودن یا بهت در این مسیر کمک کردن و مشاوره هاشون برات ارزشمند بود، می تونی از همین تریبون ازشون تشکر کنی…
اول خدا رو شکر می‌کنم و بعدش از خانواده‌ام ممونم که بستر این موفقیت رو برام فراهم کردن و امیدوارم تونسته باشم لطفشون رو جبران کرده باشم.
از دوست عزیزم که تشویقم کرد، بهم روحیه داد، انگیزه داد، بسیار ممنونم.
و یه تشکر ویژه هم از دکتر ایوزیان می‌کنم که خیلی به من انگیزه دادن و مشاوره‌هاشون رو هیچ وقت دریغ نکردن! برای خودشون و خانوادشون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

-آیا اگر به عقب برگردی باز هم برای خدماتی که در موسسه پژوهش استفاده کردی، همین موسسه رو انتخاب می کنی؟
حتما و قطعا به هر کسی که بخواد کنکور صنایع بده معرفی می‌کنم.

-با شنیدن این کلمات اولین واژه ای که به ذهنت میاد رو بگو:
مهندسی صنایع: جذاب
کنکور ارشد: خاطره خوب
ایوزیان: الهام‌بخش
زاهدی سرشت: دوست‌داشتنی
دانشگاه شریف: آینده
سربازی: نیازمند کاراتر شدن
پژوهش: قوی و موفق
محل برگزاری کلاس های پژوهش (دانشکده صنایع خواجه نصیر): خونه دوم

-درپایان مهم‌ترین توصیه‌ای که برای داوطلبان کنکورسال بعد دارید چیه؟
گام اول یعنی تعیین هدف رو جدی بگیرید و برای تعیین هدف اصلا از بلندپروازی ابایی نداشته باشید !

 

با تشکر از وقتی که برای مصاحبه و کمک به دانشجویان سال آینده دادید.

ایوزیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

تکمیل ظرفیت کارگاه رایگان کنترل پروژه موسسه توسعه جمعه 25 تیرماه

چ جولای 13 , 2016
موسسه توسعه بدین وسیله به اطلاع کلیه علاقه مندان میرساند “کارگاه رایگان آشنایی با کارکردهای استاندارد PMBOK و نرم افزارهای Excel ,Comfar ,P6 ,MSP در مدیریت و کنترل پروژه“ تکمیل ظرفیت گردیده و علاقه مندان میتوانند در کد بعدی این کارگاه که متعاقباً در تاریخ دوشنبه ۲۸ تیرماه از طریق […]