معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه هرم جمعیت دانشجویی کشور در وضعیت متوازنی قرار ندارد، گفت: هرم جمعیت دانشجویی کشور شبیه گلدان شکم به جلویی شده که باید نسبت دانشجویان کاردانی و کارشناسی در آن تغییر کند.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین نادری منش صبح امروز در سمینار ملی دادهها، روشها و تکنیکهای نوین در آموزش کاربردی علوم مختلف در سالن آمفیتئاتر سازمان حج و زیارت، گفت: در حال حاضر نظام آموزشی کشور دارای ۲۵ درصد دانشجوی کاردانی، ۶۶ درصد دانشجوی کارشناسی، ۷ درصد دانشجوی کارشناسی ارشد و یک درصد دانشجوی دکتری است که باید این نظام منطقی شده و تعداد دانشجویان کاردانی به ۶۶ درصد افزایش یافته و تعداد دانشجویان کارشناسی به ۲۵ درصد کاهش یابد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هرم جمعیت دانشجویی کشور شبیه گلدان شکم به جلویی است نشان میدهد در آینده با مشکل جدی نیروی کار مواجه خواهیم شد.
معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی در سراسر کشور دارای ۸۸۸ مرکز است، گفت: این در حالی است که در سال جاری ۱۲٫۲ درصد مصوبات شورای گسترش آموزش عالی در خصوص راهاندازی رشته محلهای جدید مربوط به این دانشگاه بوده است.
به گفته نادریمنش دانشگاه جامع علمی و کاربردی از زیرنظامهای آموزشی است که با معیار و استانداردهای لازم با بخش کار همراه است.
وی اضافه کرد: تعداد مراکز دانشگاه جامع علمی و کاربردی ۴ برابر بیشتر از کل موسسات آموزش عالی دولتی در کشور است.
نادریمنش با بیان اینکه در اوایل انقلاب جمعیت دانشجویی کشور تنها ۱۷۵ هزار نفر بوده، اضافه کرد: این در حالی است که در جزیره کوچک قشم در حال حاضر ۱۵ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند و در کل استان هرمزگان ۶۰ هزار دانشجو تحصیل میکنند.