دانشجو: اساتید با مبانی فکری اسلامی باید جذب دانشگاه شوند

خبرگزاری فارس: وزیر علوم با بیان اینکه اساتیدی باید جذب شوند که مبانی
فکری آنها اسلامی باشد، گفت: هر کسی را که تنها علم دارد نمی‌توان جذب
کرد، زیرا دانشگاه محل تعلیم و تربیت است و اگر قرار است تربیت صورت بگیرد
باید بر مبنای اندیشه اسلامی باشد.

به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و
فناوری همزمان با سفر استانی هیات دولت به هرمزگان در جمع روسای
دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، آزاد، جامع علمی-کاربردی و غیرانتفاعی این
استان با بیان اینکه ساماندهی واحدهای بین‌المللی دانشگاه‌ها در دستور کار
وزارت علوم قرار دارد، اظهار داشت: واحدهای بین الملل باید با جذب
دانشجویان خارجی هم زمینه درآمدزایی را فراهم کنند و هم در تبادل فرهنگ
نقش‌آفرینی داشته باشند.



وی افزود: دانشگاه‌های غیرانتفاعی و آزاد اسلامی بال دوم آموزش عالی کشور هستند، اما نکته مهم این است که سیاست‌گذاری‌ها درباره همه دانشگاه‌ها و زیرمجموعه‌های آموزش عالی باید از یک جا نشات بگیرد که همان شورای عالی انقلاب فرهنگی است. 

دانشجو با تاکید بر اینکه بحث مهارت باید ساماندهی شود، افزود: یک مدرک آموزش عالی داریم که دارندگان این مدرک بر اساس آن ادامه تحصیل می‌دهند تا مدارک بالاتر را کسب کنند اما یک مدرک مهارت هم داریم که این مهارت هم باید توسعه یابد و در حوزه کاربرد و بازار اشتغال مورد استفاده قرار گیرد. 

وزیر علوم گفت: اگر تولید اندیشه و علم بر اساس مبانی فکری اسلامی باشد می‌تواند در پیشرفت کشور موثر باشد بنابراین اساتیدی باید جذب شوند که مبانی فکری آنها اسلامی باشد. 

دانشجو در این زمینه تصریح کرد: در واقع هر کسی را که علم دارد نمی‌توان جذب کرد زیرا دانشگاه محل تعلیم و تربیت است و اگر قرار است تربیت صورت بگیرد باید بر مبنای اندیشه اسلامی باشد در غیر این صورت نتیجه‌ای عاید نظام نمی‌شود. 

وی همچنین خاطرنشان کرد: غرب مبانی سکولار دارد و بر اساس این مبانی سیستم فرهنگی، اجتماعی، علمی و… خود را تعریف و اجرا می‌کند، در نتیجه انسانی تحویل می‌دهد که می‌خواهد، اما ما نباید فراموش کنیم که دنبال چه اهدافی هستیم. 

وزیر علوم در ادامه اضافه کرد: مشکل غرب با ما در اقتصاد نیست بلکه آنها در تقابل با اعتقادات و معنویات ما هستند، بنابراین ما نباید از بعد معنوی غافل شویم، دانشگاه برای جامعه کادر می‌سازد و این اهمیت آموزش عالی را دوچندان می‌کند و همانطور که رهبر کبیر انقلاب فرمودند دانشگاه کارخانه آدم‌سازی است. 

دانشجو همچنین تاکید کرد: اگر دانشگاه از معنویت خارج شود جامعه ضرر می‌کند البته خوشبختانه قاطبه دانشگاهیان ما از معنویت غافل نشده و نمی‌شوند. 

وی افزود: با توجه به حضور مردم که بیش از پیش در ۹ دی و ۲۲ بهمن دین خود را ادا کردند ما نیز باید دین خود را ادا کنیم و از مسیر این مردم خارج نشویم.

ایوزیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست بعدی

حواشی آزمون‌های دکترا در ایران

د مارس 15 , 2010
آزمون دکترا شاید آخرین حلقه آ‌زمون‌های ارتقای تحصیلی در کشور باشد اما نحوه برگزاری این آزمون‌ها و گلایه‌های داوطلبان هم موضوعی است که اگر جزء اصل آزمون نباشد، حاشیه آن است؛ حاشیه‌هایی که گاهی از متن آزمون مهمتر می‌شود. به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، وقتی در کشوری […]