برگزاری کارگاه رایگان مبانی ریاضی و جبر خطی در تابستان ۹۲
جهت کمک به بنیه علمی داوطلبان کنکور ارشد رشته صنایع از دکتر زاهدی سرشت درخواست گردیده که علاوه بر اینکه درس جبر خطی و مبانی ریاضی را در کلاسهای کنکور خودشان تدریس می کنند یک کارگاه جهت جمع اوری مطالب جبر خطی و مبانی ریاضی در تابستان برگزار کنند تا از تجربه ایشان در تدریس ١٣ ساله این دروس در دانشگاه استفاده شود.
جهت کمک هرچه بیشتر به دانشجویان ثبت نامی درس تحقیق در عملیات، بنا شد تا علاوه بر ۱۰۸ ساعت کلاس درس، ۲۴ ساعت کلاس حل تمرین تحقیق در عملیات توسط رتبه های برتر کنکور، این دوره به مدت ۱۶ ساعت در انتهای کلاسهای تابستان برگزار شود.
این کلاس برای کلیه دانشجویان کلاسی رایگان است. البته این مبحث در طی ترمهای اخیر در خلال درس به طور کامل و مفصل و به صورت بخش بندی شده و منطقی تدریس می شده است، اما در این ترم با هماهنگی استاد قرار شد وقت ویژه ای به دانشجویان ثبت نامی جهت فراگیری کامل این بخش اختصاص داده شود.
توضیحات استاد زاهدی سرشت در مورد این کارگاه را می توانید در اینجا مطالعه نمایید:
از سایت zahediseresht.com
از آنجایی که درس تحقیق در عملیات یک درس مفهومی و ریاضی می باشد یادگیری پیشنیازهای این درس که مهمترین آنها درس جبر خطی می باشد الزامی است. در رشته مهندسی صنایع چند سالی است که درس جبر خطی به عنوان پیشنیاز این درس گنجانده شده است و درس جبرخطی را خودم در دانشگاه به عنوان یک درس ۳ واحدی تدریس می کنم .
در کلاسهای تحقیق در عملیات کنکور کارشناسی ارشد صنایع ، سیستم و بهره وری و دکتری صنایع و ریاضی درس جبر خطی و مبانی ریاضی را در خلال درس تحقیق در عملیات در هر جایی که نیاز باشد بطور کامل بیان می کنم . حال تصمیم گرفته ام که برای جلوگیری از پراکندگی ذهنی و جمع آوری مطالب درس های جبر خطی و مبانی ریاضی تجربه تدریس دانشگاهی خودم در این دروس را در قالب یک کارگاه تابستانه برای کسانی که کلاس درس تحقیق در عملیات خودم را شرکت می کنند و یا در دوره بهار شرکت کرده اند برگزار کنم که زمان و مکان برگزاری آن در تابستان متعاقبا اعلام خواهد شد .
مطالب مورد بررسی در این کارگاه ۱۶ ساعته:
مبانی ریاضی در حد نیاز برای مطالعه متون ریاضی
مباحث جبر خطی
- معرفی بردارها و روابط آنها
- انواع ماتریسها و روابط آنها و محاسبات ماتریسی
- محاسبه معکوس ماتریس و دترمینان و استفاده آن در تحقیق در عملیات
- فضاهای برداری
- پایه و بعد در فضای برداری و قضیه مهم تعویض بردار پایه و کاربرد آن در تحقیق در عملیات
- مقادیر ویژه و بردار ویژه و قضایای آن
- نگاشتها در فضای برداری
- انواع ترکیبها در فضای برداری ( ترکیب خطی ، آفین ، محدب و …)
- …
بدیهی است که بنا به استقبال داوطلبان تعداد آن بیش از یک کلاس می باشد .
با تشکر از لطف و توجه جنابعالی
با آرزوی سلامتی و شادکامی
بابا زاهدی سرشت!!!
بابا
نکن این کارا رو
نکن
نکن شرمنده ملتو
دستت درد نکنه.دمت